вторник, 9 април 2013 г.

Порция смях


Как да сготвим ябълков пай [за мъже]


 Вземете от хладилника 10 яйца, оставете седемте здрави на масата, сега изтрийте пода и следващия път бъдете по-внимателни.
 Вземете голяма купа, разбийте в ръба й яйцата и изсипете тяхното съдържание в купата.
 Изчистете масата и столовете от жълтъците, бъдете внимателни.
 И така, имаме 5 жълтъка в купата.
 Сега вземете миксер, сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъците. Нищо, пробвайте пак да поставите накрайниците... Сега разбивайте.
 Измийте си лицето, шията, ръцете и гърба, махнете жълтъка от ушите.
 И тъй сега имаме в купата 2 разбити жълтъка, колкото и са ни необходими за пая.
 Сега облепете стените и прозорците на кухнята с вестници, покрийте мебелите с някакви стари тъкани...
 Време е да добавим брашното, сипете в чаша 200 грама, изсипете чашата в купата при жълтъците, останалите 800 грама внимателно съберете и върнете в пакета.
 След като се убедите, че стените и прозорците са наистина добре облепени, започнете разбиването на сместа.
 Вземете душ.
 Вземете 4 големи ябълки и остър нож, предварително изтичайте до аптеката за йод, пластир и бинт.
 Време е да пристъпим към чистенето на ябълките. Обработете палеца с йод и го бинтовайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете, че са ни необходими 2 ябълки, така че в процеса на приготвянето може да изядете само половината. Накрая обработете с йод показалеца и средния пръст и ги бинтовайте.
 Прибавете единствената останала и вече нарязана на ленти ябълка към сместа в купата. Останалите съберете от земята и ги изхвърлете.
 Разбъркайте отново с миксера и после измийте хладилника, защото, ако засъхне, се мие трудно.
 Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете във фурната.
 Почакайте час и ако няма видими промени, включете фурната.
 Като се събудите, не звънете в пожарната, а отворете прозорците и фурната.
 След всичко преживяно идете в близката кръчма.

Няма коментари:

Публикуване на коментар