сряда, 16 юли 2014 г.
Ароматни пилешки дробчета с бекон
500 г пилешки дробчета
50 мл соев сос
20 грама пресен джинджифил
200 г бекон
2 скилидки чесън
кората на 1 лимон
1 връзка пресен лук
сол
2 с.л. олио
1 ч.ч. ориз
В купа се смесват почистените дробчетата, соевият сок, настърганите джинджифил и лимонова кора, наситнения чесън и малко сол. Мариноват се 3 часа.
В тиган с олиото се запържва нарязаният на кубчета бекон, добавят се дробчетата и се пържат до готовност. Сервират се върху сварения ориз, поръсени с нарязания лук.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4141420
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар